DE STRESSVRIJE WEG NAAR OVERZICHT EN SUCCES!

Duizend dingen op je to-do lijst en geen idee waar te beginnen? Wordt de warboel van projecten, activiteiten en taken je te veel? Stap dan over op Conciglio Individueel Taakbeheer – het is zo ontworpen dat je in één oogopslag ziet wat je moet doen, zowel professioneel als persoonlijk. We maken gebruik van Asana, maar we gaan nog een stap verder.

Met Conciglio Individueel Taakbeheer heb je een allesomvattend, naadloos overzicht van al je taken. Je creëert een duidelijke planning van wat je moet doen en wanneer. Geen enkele taak zal nog over het hoofd worden gezien of vergeten. Het werkt als een betrouwbare gids die je door je drukke dag of week navigeert.

We hebben allemaal wel gehoord van het GTD-systeem van David Allen (2002). Hoewel we deze methode waarderen, geloven we dat het tijd is voor iets veel beters. Conciglio Individueel Taakbeheer is als GTD 3.0 – een geavanceerde, meer intuïtieve manier om al je persoonlijke taken te organiseren. Het is gemakkelijker te leren en eenvoudiger toe te passen.

Op het gebied van teamwork is Conciglio onovertroffen. Dankzij de integratie met Asana is iedereen up-to-date met betrekking tot wederzijdse projecten en taken. Het voorkomt het zoeken naar voor het werk relevante informatie, voorkomt dubbel werk, verbetert de communicatie en zorgt voor een soepele workflow binnen het team en organisatie.

Conciglio is niet beperkt tot je beroepsmatige leven. Het houdt ook rekening met je persoonlijke leven. Van het organiseren van je volgende familievakantie tot het plannen van een toernooi voor de voetbalvereniging of het plannen van een verjaardagsfeestje – Conciglio maakt al het werk  gestructureerd, efficiënt en vooral stressvrij.

Kortom, Conciglio Individueel Taakbeheer is als een persoonlijke manager op zakformaat. Het biedt je een eenvoudige en efficiënte manier om controle te houden over al je taken en bevordert zo een hoger niveau van productiviteit en voldoening. Laat de chaos achter je en stap over op systeem dat is ontworpen voor het huidige tijdperk. Welkom bij Conciglio!

Houd controle over je leven

LEER STRESSVRIJ EN GEORGANISEERD SAMEN TE WERKEN

implementeren

Leer effectieve technieken om al je werkzaamheden te organiseren. Zowel privé als van het werk.

Gewoonten

Leg een solide basis en integreer het naadloos in je dagelijkse routines.

Controle

Zie hoe je controle houdt over al je zaken, niets zult vergeten en veel effectiever zult zijn.

Balans

Ontdek de balans die zal ontstaan tussen werkzaamheden en vrije tijd.

Workshops