Pierre de Jong

Een levenlustige visionair en pionierend ondernemer

  • Als een authentieke wereldburger en dynamische entrepreneur straalt Pierre altijd een verjongende energie uit.
  • Als een baanbrekende internetondernemer sinds 1994, heeft hij een schat aan ervaring en expertise opgebouwd.
  • Zijn gespecialiseerde vaardigheden omvatten projectontwikkeling, business development, organisatie van netwerken en het signaleren van trends.
  • Zijn blog kun je lezen op: pierredejong.nl
  • Pierre kenmerkt zich door zijn creativiteit, passie, ondernemingsgeest en inspirerende natuur.
  • Zijn missie is gedreven door ontwikkeling en ondernemerschap: mensen inspireren om effectief samen te werken en creatief te denken voor een groeiende ondernemerscultuur.

Pierre is een gedreven visionair die ferm gelooft in de transformerende kracht van samenwerking. Met een ervaring van meer dan vier decennia heeft zijn globale reis, zoals zijn avonturen door verschillende culturen in de jaren ’80 en zijn rol als een van de eerste internet ondernemers in Nederland, hem gevormd tot een moderne wereldburger.

In 2010 lanceerde Pierre de Conciglio-methodiek, een benadering voor effectieve online samenwerking. Deze techniek plaatst het individu centraal en bevordert coöperatieve inspanningen. Pierre streeft naar synergie, overtuigd van de gedachte dat samenwerking de sleutel is tot een levensstijl die helpt om een betere wereld te bouwen.

Bij Conciglio werken we aan het creëren van voortdurende bewegingen en organisatorische ontwikkelingen. We zetten ons in om de toekomst vorm te geven voor individuen, samenwerkende teams en bedrijven. Samen blijven we vooruit en helpen we de volgende generatie van ondernemers om hun potentieel te bereiken.

~Samenwerking is de sleutel tot vooruitgang en groei, waarbij we vallen en opstaan, maar ook prachtige sprongen voorwaarts maken ~