HOE JE JOUW DROMEN OMZET IN SUCCESVOLLE PROJECTEN OF ONDERNEMINGEN

Conciglio LaunchX is geen opleiding maar een coaching traject, het is de sleutel tot het ontsluiten van een ware ondernemersgeest. Stel je voor dat je wordt uitgerust met diverse vaardigheden en inzichten die een fundamentele verandering teweegbrengen in je denken, waardoor je in staat bent om  innovatieve ideeën en concepten tot leven te brengen. Conciglio LaunchX biedt je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door het nemen van uitdagende stappen om een echt project of bedrijf op te starten, van idee tot uitvoering. Dat kan individueel of in teamverband.

Het coaching traject biedt jonge (en ook ervaren) ondernemers begeleiding en een vruchtbare voedingsbodem om te kunnen ontwikkelen en groeien. Het biedt niet alleen ondersteuning en begeleiding om je passie als een actief ondernemer te voeden, maar het stelt je in staat om met Conciglio begeleiding daadwerkelijk de nodige resultaten neer te zetten.

Met Conciglio LaunchX krijg je een volledig op maat gemaakte ervaring, gebaseerd op jouw specifieke plannen en voorkeuren. Volledige online begeleiding met terugkoppeling van nieuwe of aanvullende ideeën en met een wekelijkse voortgangscontrole zodat resultaat verzekerd zal zijn.

Conciglio LaunchX maakt gebruik van de inzichten van het Startup programma van het MIT Boston, het Business Model Generation-model van Osterwalder en het Bitsing-programma van Frans de Groot. Je wordt niet alleen blootgesteld aan bewezen zakelijke strategieën, maar ook aan out-of-the-box gedachtegoed en benaderingen.

Om optimaal gebruik te maken van een coaching traject is het noodzakelijk om voldoende inzicht te hebben in Conciglio persoonlijk kennisbeheer en individueel taakbeheer.

Een geheel vrijblijvend gesprek met gedetailleerde uitleg over het programma kun je hier inplannen

Kickstart jouw idee!

PLAN EN ONTWIKKEL SUCCES

Ontwikkelen

Ontwikkel nieuwe innovatieve ideeën. Leer hoe je creatief kunt denken en ideeeën kunt genereren die potentieel succesvol zijn.

Business planning

Leer doelen stellen, strategieën te ontwikkelen, financiële projecties te maken en marketingplannen op te stellen .

Marktonderzoek

Leer de markt te analyseren, de behoeften en wensen van de doelgroep identificeren en concurrentieanalyse uit te voeren .

Netwerken

Leer hoe je contacten kunt leggen en contacten kunt onderhouden om je bedrijf te profileren en te laten groeien op langere termijn.

Workshops