Gijs-Erik mariën

student, Trainer en ondernemer

  • Student Rechtsgeleerdheid
  • expertise op het gebied van (fiscaal)recht en AI
  • Gijs-Erik is ondernemend< proactief en  leergierig
  • Missie: positieve impact maken door technologie en recht te combineren om bij te dragen aan een eerlijke en rechtvaardige samenleving

Gijs-Erik is een proactieve en leergierige student die momenteel bezig is met de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij heeft een breed scala aan ervaringen, wat zijn toewijding aan zowel juridische studies als buitenschoolse activiteiten weerspiegelt.

Zijn meest recente betrokkenheid omvat het dienen als voorzitter van Stichting Rechtwinkel Rotterdam, waar hij sinds mei 2023 bijdraagt aan de activiteiten en het leiderschap van de organisatie. Daarvoor, van oktober 2022 tot juni 2023, was hij een toegewijd Vrijwilliger (vrijwilliger) en de Voorzitter van de Marketing Commissie bij dezelfde organisatie.

Gijs-Erik is ook actief deelnemer geweest aan Erasmus School of Law, waar hij lid is van de Opleidingscommissie Bachelor Rechtsgeleerdheid en Fiscaal Recht. Door deze parttime functie kon hij zijn expertise op het gebied van recht en fiscaliteit inbrengen tijdens zijn studie.

Uit de actieve betrokkenheid van Gijs-Erik bij de Juridische Faculteitsvereniging Rotterdam, waar hij momenteel de functie van Secretaris van de Redactie Commissie bekleedt, blijkt zijn passie voor juridisch onderzoek en publicatie.

Al met al is Gijs-Erik een ambitieus persoon met een sterke interesse in recht (fiscaal en juridisch) en AI.

~ Toewijding en passie zijn de drijvende krachten achter elk streven, wat leidt tot succes in zowel studies als in het leven.”~